Portfolio

Mini pileće salame za decu ‘My Salami’

U pokušaju da poveća percepciju brenda do više premijskog statusa, proizvođač mesnih prerađevina angažovao je atelje da redizajnira brend. Predlozi pakovanja kreirani su sa povećanim naglaskom na prirodni i luksuzan kvaliteta proizvoda. Linija proizovda pilećih salama i mini fresh pljeskavica, pokriva proizvode namenjene najmlađima , te je koncept dizajna primarno uvažio ovu činjenicu i uveo unikatne elemente u grafički dizajn. I to:

Crtani detalji, dali su elemente pakovanja visokog standarda. Ambalaža je jednostavna i jasna, što uvodi moderni sans serif font, postavljen na dve pozadine koje upotpunjava detalje, šarm i bogatu boju identiteta. Koristili smo vedro, živopisno ilustrovane koke i petlove da bi se suprotstavili luksuznoj duboko zlatnoj boji, ili crnoj u drugom slučaju. Komplimenti za intenzivni ton crvene boje u nazivu mini salame. Upečatljiv font, boja i prijemčiv naziv proizvoda gurnuti su u prvi plan, bez insistiranja na logotipu proizvođača, sa ciljem da tržište prepozna proizvod bas na ovaj način.

© 2020 Marketing Atelje od strane w3-lab

Marketing Atelje

PRVOKLASNA VIZUELNA ISKUSTVA

U petogodišnjoj saradnji sa preko stotinu klijenata, otkrili smo da iza svake uspešne saradnje stoji:
To vas, kao klijenta, oslobađa:

Poštujemo vaše vreme, energiju i ulaganje, i kad kažemo da ćete sa nama imati prvoklasna vizuelna iskustva, mi vam zapravo garantujemo sveobuhvatno razumevanje vašeg poslovnog identiteta i konkretne rezultate u vidu funkcionalnog dizajna koji prodaje.